Elisabet och Birger

Ulvered har av en händelse blivit vårt sätt att leva och vår arbetsplats sedan nu dryga tjugo år tillbaka.
Genom ett köp av skog i Ulvered följde ett gammalt skogshemman från 1860 med i hanteringen. Vackert beläget i Hallands inland, i en då bortglömd del av länet, såg vi en möjlighet att starta något annorlunda som ingen annan gjort före oss.
Birger realiserade en pojkdröm genom att anlägga ett hjorthägn och bygga ett gårdsslakteri. Detta har medfört att Ulvereds Hjorthägn är ett lokalt, småskaligt grossistföretag med försäljning av hjort och vilt, främst till restauranger.
Med stort personligt engagemang och passion för det vi gör, tillsammans med vår personal, kan vi idag presentera en anläggning där våra gäster får en helhetsupplevelse av djur, natur och mat av hjort och vilt. Detta i en miljö som vi vågar påstå är icke kopierbar. En ”wow-känsla” infinner sig helt enkelt – något ni aldrig glömmer.

I Ulvered möts du av medarbetare som vill ta hand om dig på allra bästa sätt. Vi vill att du får en personlig service och känner dig hemma hos oss.

Jökul Samper

Gårdens egen kock. Ursprungligen från Island och har en lång och passionerad erfarenhet från viltmatlagning från både Island och Sverige.

Mikael Lundén

Mikael har blivit Ulvereds egen dryckesspecialist. Till vardags arbetar Mikael som Brand Ambassador inom dryckesindustrin där många av de mest välkända och renommerade produkterna i världen ingår i portföljen. Att utbilda, inspirera och entusiasmera är ledord i Mikaels vardag. Mikael är genom åren utbildad på de mest spännande destillerierna i Skottland, de största Cognacshusen i Frankrike, på exotiska Rhum-destillerier i Karibien, Vin & Champagne-producenter m.fl. och besitter djupa och mycket välgrundade kunskaper. När tiden medger arbetar Mikael mer än gärna på Ulvereds och håller i olika dryckesprovningar. Mikael är en av få svenskar som är medlemmar i den mycket exklusiva whiskyorganisationen Keepers of the Quaich.