Matlagning

Matlagning som aktivitet

Låt Jökul Samper och Elisabet Ekdahl ta er med in i viltmatlagningens värld under några trevliga timmar. I vårt kök i Ulvered samlas vi och går igenom kvällens recept och lagindelningar. Varje lag får sitt ansvarsområde, förrätt, varmrätt eller dessert samt råvaror att utgå från. Råvarorna och recepten varierar efter säsong och önskemål men innehåller självklart hjort och annat vilt. Vi instruerar och finns till hands under kvällen och ger tips och servar er med dryck.

Tanken är att alla ska kunna vara med och bidra efter förmåga och samtidigt få med sig kunskaper hem till det egna köket. Önskas barkurs eller vinprovning i samband med matlagningen ordnar vi det.

När middagen är färdiglagad så slår ni er till bords och maten presenteras av de olika lagen.

Aktiviteten går utmärkt att kombinera med konferens, övernattning och våra övriga aktiviteter.

Kontakta oss gärna för offert och mer information.

Läs mer på vår sida på Facebook