Bröllop, fest eller högtidsfirandet i vår restaurang

Fest för alla tillfällen

Kom på kalas och fira födelsedagen, bröllopsdagen, mors eller fars dag och andra högtider i restaurangen i Ulvered. Bjud dina vänner och släktingar på en utflykt med middag av hjort och annat vilt de kommer att minnas. Välj rätter från vår meny eller låt oss komponera en två- eller trerätters meny. Vi dukar festligt med flagga & blommor samt anpassar menyn efter ert önskemål. Dessert, tårta eller kanske kaffe med kaka.

Vi arrangerar gärna bröllop i Ulvered!

Tillsammans skräddarsyr vi ert bröllop precis som ni vill ha det. Vi ger er förslag på menyer med utgångspunkt av vad naturen har att erbjuda. Dukning, dryck, underhållning, aktiviteter, transport och fotografering anpassar vi efter era önskemål eller hjälper till med förslag.

Vill ni att vigseln förrättas hos oss i hjorthägnet med djur och natur inpå livet så går det alldeles utmärkt. Bröllopsfesten har ni sedan i vår restaurang där ni kan ha er middag och efterföljande dans och fest. Dessutom kan vi erbjuda aktiviteter och ett trevligt men enkelt boende för upp till 10 personer på gården.

Vid vigsel i kyrka i Ulvered, Laholm, Halmstad, eller övriga Halland så ser vi till att bröllopsfesten står uppdukad när gästerna börjar droppa in.

Kombinera gärna ditt besök med tipspromenad eller någon av våra andra aktiviteter. För mer information kontakta oss här via hemsidan eller ring oss på 035-10 06 76.