Konferens & Gruppaktiviteter

Konferens

En konferens eller ett möte i Ulvered skapar arbetsro och ger inspiration med sin hänförande utsikt över gamla odlingsrösen och strövande hjortar.

De båda lokalerna ger olika möjligheter. Kanske vill du visa upp dina produkter för kunder i en annorlunda miljö eller svetsa samman gruppen med långa diskussioner varvat med frisk luft, god mat och tid för eftertanke.

Kombinera gärna er konferens med vår omtyckta terrängpromenad, matlagningsaktivitet, barkurs, eller jägarexamen.
På gården har vi ett enklare boende med 10 bäddar fördelat på tre tvåbäddsrum och ett fyrbäddsrum.

För den mindre gruppen, mellan fem och femton personer lämpar sig vårt mindre konferensrum bäst, för de större grupperna, upp till 50 personer så gör vi om vår restaurang till konferenslokal. Dessutom har vi flera lokaler som passar bra som grupprum.

I restaurangen serverar vi hjort och annat vilt, välj mellan olika bufféer, två- eller trerätters menyer eller matlagningsaktivitet i Ulvereds kök. Lämpligt antal för matlagning är 12-15 pers.

Ulvereds Hjorthägn hittar ni i mysiga Ulvered, strax utanför Laholm i Halland.

Några exempel på hur en dag kan se ut i Ulvered:
Heldagskonferens med morgonkaffe & ”ulveredsfralla”, lunch, eftermiddagskaffe.
Utrustning såsom whiteboard, projektor m.m ingår, samt förfriskningar.
Pris: 475:-/ pers exkl moms

Halvdagskonferens enl ovan t.o.m lunch, därefter terrängpromenad ca 3 km i skogen. Tid ca 1.5 tim/lag.
Under resans gång svarar ni på tipsfrågor, stannar vid fyra stationer och samlar
poäng till laget, bl.a två skjutstationer med instruktör , rodd m.m. En härlig tur i skogen, andas frisk luft
där man får tillfälle att prata ideér & tänka nytt i fantastisk miljö. Dagen avslutas med eftermiddagskaffe
och genomgång av tävlingen och ett vinnande lag koras. Ni åker hem styrkta till kropp och själ!
Pris: 675:-/pers exkl moms

Terrängpromenad & middag.
Ni anländer till Ulvered på eftermiddagen (tid avgör ni själva).
Vi tar emot er utomhus vid vår grillplats,där ni serveras grillkorv och dryck därtill.
Terrängpromenaden enl beskrivning ovan. När alla lagen återvänt till gården, avnjuter
ni en läcker middag från Ulvereds kök. Till kaffet koras ett vinnande lag!
Pris: ca: 725:-/pers exkl moms  ( i priset ingår 6-rätters buffé )
Priset varierar beroende på menyval. Be oss gärna om offert.

Matlagningsaktivitet
Pris: 725:-/pers exkl moms

Terrängpromenad (enbart)
(minst 15 pers)
Pris: 300:-/pers exkl moms

Bussgrupper

Ulvereds Hjorthägn erbjuder en äkta upplevelse av djur, natur och mat av vilt rakt ut i naturen i Hallands vackra inland. Njut av en härlig lunch, med utsikt över ett vackert kulturlandskap med hjortarna i förgrunden, och hör oss berätta om djuren och ”storyn” om Ulvered. Ni avnjuter två sorters kallskuret kött av hjort och t.ex vildsvin,
potatisgratäng, plocksallad, smör & bröd, lättdryck och som avslutning kaffe och hembakad kaka. Lunchen serveras från buffé. Pris: 179:-/pers. I gårdsbutiken finns alltid ett erbjudande av gårdens delikatesser för våra gruppresenärer. Tid ni spenderar inkl föredrag och lunch är ca 1,5-2 tim. Ett kortare besök med kaffe och ”fralla” med gårdens produkter kostar 80:-/pers.  Parkeringen är stor med plats för ca tio bussar.

Varmt välkomna!

Aktiviteter

Terrängpromenad

Terrängpromenaden är en aktivitet där alla kan delta. På vägen diktas kampsånger, sammanhållning skapas, ett vinnande lag koras och segerropen skallar. Kläder efter väder och ett gott humör är allt ni behöver!

Under promenaden är ni bland annat med om olika aktiviteter som prickskytte, rodd och lerduveskytte, allt varvat med tipsfrågor, mat och förfriskningar. Terrängpromenaden är klassikern bland våra aktiviteter och har blivit ett måste för många av våra gäster, ett ”get together” som skapar sammanhållning och laganda. Kombinera promenaden med konferens, personalfest, kickoff eller middag.

Matlagning som aktivitet

Låt Jökull Samper och Elisabet Ekdahl ta er med in i viltmatlagningens värld under några trevliga timmar. I vårt kök i Ulvered samlas vi och går igenom kvällens recept och lagindelningar. Varje lag får sitt ansvarsområde, förrätt, varmrätt eller dessert samt råvaror att utgå från. Råvarorna och recepten varierar efter säsong och önskemål men innehåller självklart hjort och annat vilt. Vi instruerar och finns till hands under kvällen och ger tips och servar er med dryck.

Tanken är att alla ska kunna vara med och bidra efter förmåga och samtidigt få med sig kunskaper hem till det egna köket. Önskas barkurs eller vinprovning i samband med matlagningen ordnar vi det.

När middagen är färdiglagad så slår ni er till bords och maten presenteras av de olika lagen.

Aktiviteten går utmärkt att kombinera med konferens, övernattning och våra övriga aktiviteter.

Kontakta oss gärna för offert och mer information.

Lagspel  som aktivitet

Lagspel är en aktivitet vi erbjuder som syftar till att stärka samarbetsförmågan. Lagen flyttar sig mellan olika stationer utom- och inomhus där gott samarbete i laget gör skillnad på vinst eller förlust. Spelet är en mycket uppskattad aktivitet som passar både små och stora grupper. Övningarna anpassas lite efter säsong och väder och kan inkludera exempelvis lerduveskytte och övningar som sätter det konstruktiva tänkandet på prov. Spelet tar ungefär 2,5  timmar inklusive genomgång och prisutdelning och leds av Magnus Möller.