Änglaljus i ekskog

Vernissage Patrik Leonardsson 16 juni kl 14.00 2018

Det är med stor glädje vi öppnar en fotoutställning med Patrik Leonardsson 16 juni kl 14. Patrik är en fantastisk naturfotograf, som har ägnat många,många timmar att fota vårt Halländska landskap, allt från skog till hav,slättland och mycket mer. I vår stora lokal i Ulvered, kommer Patrik att presentera sina alster på ett lite annorlunda sätt än vad man kanske är van att se på en utställning. Missa inte detta! Mer om Patrik finns att läsa på www.leonardsson.se. Patriks böcker kommer även att finnas, om man vill fortsätta att njuta hans fotokonst.

Program under dagen:
14.00 Vernissage med mingel med dryck och småplock från Ulvereds kök.

17.00 Patrik håller sin föreläsning Humor+naturfotografi=sant
Underhållande och rolig!!!

18.00 Eftermiddagen avslutas med en liten buffé från Ulvereds kök till ett pris av 179:-/pers.

Varmt välkomna till en härlig upplevelse i fotokonstens värld!