Hallandslada

Julmarknader 2017

Inför Julen!

Möt oss på Hallandsjul på Lilla Böslid, där Hushållningssällskapet har sitt årliga julfirande 17-19 november.
Vidare hittar ni oss på Tofta Herrgård i Marstrand lörd-söndag 2-3, 9-10, 16-17 december. Sist möter  ni oss på Slottet i Halmstad den 17 december. Korgarna är fyllda med läckra hjort & viltcharkuterier att förgylla ert julbord med och grillen doftar av grillkorv och hjortburgare! Önskar ni beställa t.ex hjort att tilllaga, såsom stek, filé, grytbitar, färs, eller någon av våra trevliga presenter inför jul, kan ni göra en beställning/ tel 0707-161631 eller mail: info@ulvered.se Prislista finns på vår hemsida www.ulvereds.se/gårdsbutik/ julklappar & presenter

Varmt välkomna!
God Jul & Gott Nytt År!
önkar Elisabet & Birger med personal!