"Bubbelprovning" i Halland i Ulvered

”Bubbelprovning” 18 Augusti kl 18.00 2018

Augustikväll i Ulvered med ” bubbelprovning”! Underbart!  Vi åker genom Europa och provar Prosecco från Italien, Cava från Catalonien, Champagne från Frankrike och Sekt ifrån Tyskland! Vi tar emot utomhus, där vi tar ett första glas med passande tilltugg. Vi njuter av natur och djur ,”flyttar” så småningom in och förutsätter att njuta av  välsmakande ” bubbel” och fortsatt god mat därtill! En riktigt härlig kväll i glada vänners lag! Ciceron för kvällen är vår ständigt återkommande Mikael Lunden!

Varmt välkomna att boka bord! info@ulvereds.se, tel: 0707-161631, 0701-885010

Pris: ca 600:-/ pers

Buss avgår ifrån Grand Hotel I Halmstad kl 17.15 till ett pris av 135:-/ pers. Bokas vid anmälan.

Elisabet & Birger med personal.